Home

Mercurious is gespecialiseerd in markten voor beleggers en handelaren. Wij ondersteunen financiële resultaten van investeerders en traders. Mercurious richt zich op de kapitaal-, valuta-, grondstof- en energiemarkten. Risicomanagement staat hoog in ons vaandel. Onze expertise omvat derivaten, zoals futures, opties en swaps.

Mercurious levert vakinhoudelijke trainingen, gericht op markten, marktwerking, verhandelde producten en prijsvorming.

Bezoek ons op Beursplein 5; maak daartoe een afspraak middels info@mercurious.nl of bel 020-88 130 87. Voor particulieren: Klik hier voor brochure.

 

Uniek aanbod

ONTMOET DE MARKTPARTIJEN
Ga met ons mee naar Beursplein 5. Wij stellen u voor aan marktpartijen, professionele handelaren, intermediairs en beursmedewerkers. Wij bieden u als zeer speciale klant een uniek programma, plaatshebbend in beslotenheid. In uiterst select en exclusief gezelschap ontmoet u op deze unieke dag handelaren, intermediairs, toezichthouders, beursmedewerkers en vele andere marktpartijen.

WORDT OOK EEN PROFESSIONAL - ERVAAR ‘LIVE’
Wij werken de kennis en informatieachterstand van particuliere beleggers weg. Wij zorgen ervoor dat u dezelfde kennis krijgt als professionals. Mercurious neemt u mee naar plaatsen waar beleggers onmogelijk bijkomen. Wij tonen een blik in de echte keuken. Zodoende ervaart u hoe de financiele markten werkelijk in elkaar zitten en hoe het echt gaat in de dagelijkse praktijk.

AANVRAAG BROCHURE
Vraag een brochure aan door ons een email te sturen: info@mercurious.nl, of klik hier voor PDF.

Testimonials

  • “The course was very interactive, which I liked a lot.”

   Carla Monastera
   ENEL, Italy

  • “This training was very practical and dynamic; oriented toward audience.”

   Eric van Gysel
   Fluxys, Belgium

  • “The practical examples were very helpful.”

   Richard Cupples
   AXPO, Switzerland